Etusivu » Energia » Energiainfran erikoisosaajat tuovat alalle uusia tuulia
Sponsoroitu

Ketterä asiantuntijayritys Sitema tarjoaa asiakkaille harvinaisen herkullisen palvelucombon.

Energiainfran erikoisasiantuntija Sitema on iskenyt asiakaskunnan tarpeiden ytimeen monellakin tapaa. Erityisesti kiinnostusta herättää yrityksen monialainen osaaminen, sillä Siteman kokoonpanossa hallitaan niin uusiutuvan energian hankkeet kuin sähköverkkoprojektit koko elinkaaren matkalta. Startuppina aloittanut yritys onkin vaihtanut voimakkaalle kasvuvaihteelle.

– Tarve uusiutuvan energian ja sähköverkkojen asiantuntijoille ja erikoisosaajille on todella suuri ja erilaisia hankkeita on käynnissä ympäri Suomea. Tuulivoima on kovassa kasvussa ja tuulivoimaloita, kuin myös sitä kautta uutta sähkönsiirtoverkkoakin tullaan rakennuttamaan paljon lähivuosina, sanoo Matti Lasanen, uusiutuvan energian toimialajohtaja.

– Tämän lisäksi palvelemme myös tietoliikenteeseen ja kiinteistöinfraan liittyvissä hankkeissa. Eri liiketoiminta-alueet tukevat toisiaan ja nivoutuvat hyvin yhteen, toteaa Mikko Ahonen, yksi yrityksen perustajajäsenistä.

Kiinteistöinfran osalta kuuma puheenaihe tällä hetkellä on tietyntyyppisiä taloyhtiöitä koskeva latauspistevalmius, jonka osalta Siteman puoleen voi kääntyä muun muassa sähköautojen latausinfran suunnittelussa.

– Emme edusta mitään tiettyä valmistajaa tai tuotetta, joten asiakas voi luottaa toimintamme puolueettomuuteen, niin latauspistehankkeissa kuin kaikissa muissa projekteissa, Ahonen toteaa.

Vapaus kasvattaa motivaatiota

Siteman palvelukokonaisuus on erilainen kuin kilpailijoilla ja myös johtamiskulttuuri edustaa uutta aikaa: mikromanageerauksen sijaan luotto tekijöiden itseohjautuvuuteen on vahva.

Yrityksen johtamisideologian voisi kuvailla olevan kuin pelimaailman menestyjäyrityksissä, joissa työntekijöillä on paljon vapautta sekä myös vastuuta omasta tontistaan.

– Työntekijöiden innostus työhön näkyy asiakkaalle erinomaisena laatuna, sillä halu palvella kumpuaa aidosta motivaatiosta. Meillä on käytössä myös uusimmat teknologiat, joten työnteko on tehty mahdollisimman mielenkiintoiseksi ja innovatiiviseksi tästäkin vinkkelistä, Ahonen summaa.

Next article