Etusivu » Kiertotalous » Destacleanin auttaa asiakkaitaan saavuttamaan kiertotaloustavoitteet
Sponsoroitu

Tanja Rytkönen

toimitusjohtaja, Destaclean Oy
040 573 7006
[email protected]

Kotimaisen Destacleanin tavoitteena on edistää jätelain mukaista materiaalien kierrätystä kehittämällä hyödyllisiä ja innovatiivisia kierrätysmateriaaleja ja -tuotteita. 

Destacleanilla on ruuhka-Suomen kattavin rakennus-, purku- ja teollisuuden jätteiden vastaanottoverkosto – Helsinki–Tampere-akselilla vastaanottopaikkoja on yhdessä Tehokierto-tytäryhtiön kanssa yhdeksän. Kierrätys- ja hyödyntämisaste on lähes 100 %.

– Kaiken toimintamme lähtökohta on kiertotalous, ja meidän tehtävämme on nimenomaan mahdollistaa asiakkaittemme kiertotaloustavoitteet, toimitusjohtaja Tanja Rytkönen sanoo. 

Rytkönen painottaa yrityksen tekevän asiakkaiden kanssa jatkuvaa kehitystyötä, josta rakennus- ja purkujätteiden erilliskeräyskonsepti, digitaaliset asiointipalvelut ja kierrätettävyysraportoinnit ovat viimeisimpiä esimerkkejä.

– EU:n jätesäädöspaketin keskeisinä tavoitteina on vähentää jätteen määrää sekä lisätä uudelleenkäyttöä ja kierrätystä. 

Vaikka Destaclean on pääkaupunkiseudulla suuri toimija, on organisaatio pysynyt ketteränä. Rytkösen mukaan asioiminen on tehty yksinkertaiseksi ja nopeaksi sekä työmaille että yrityksen johdolle.

– Kierrätysasemillamme saa hyvää palvelua ja vastuuhenkilömme ovat helposti tavoitettavissa. Yhden luukun periaate näkyy asiakastyytyväisyydessämme, joka on toistuvasti ollut huippuluokkaa. Viime vuonna tehdyssä tutkimuksessa suositteluasteen keskiarvo oli asteikolla 1–5 kokonaisuudessaan hyvin lähellä viittä. 

Tutustu Destacleanin kattavaan rakennus-, purku- ja teollisuusjätteen vastaanottoverkostoon >>

Next article