Etusivu » Energia » Tähtäimessä ympäristövastuullinen liiketoiminta
Sponsoroitu

Vihreät arvot kuuluvat jokapäiväiseen toimintaan lämmitysratkaisuja toimittavassa Loimua Oy:ssä, jossa vastuullisuutta pidetään hyvän liiketoiminnan perustana.

Yrityksen keskeisiä tavoitteita vastuullisuustyössä ovat asiakkuus- ja kehitysjohtaja Miikka Veikkolan mukaan erityisesti ilmastonmuutokseen vaikuttaminen eli ilmastoneutraalin lämmöntuotannon tavoitteleminen.

– Pyrimme siihen, että energiantuotantomme kuormittaa mahdollisimman vähän ympäristöä. Hyödynnämme myös mahdollisimman paljon esimerkiksi muuten hukkaan menevää energiaa.

Ympäristövastuullinen liiketoiminta on tärkeä osa yritysstrategiaa. Loimua Oy on asettanut tavoitteen olla hiilineutraali lämmöntuottaja vuonna 2030. Tavoitteessa ollaan jo pitkällä.

– Päästömme ovat laskeneet viidessä vuodessa 73 prosenttia, ja tällä hetkellä koko yrityksen tasolla omassa tuotannossamme uusiutuvien biopolttoaineiden osuus on 88 prosenttia, Veikkola sanoo.

Loimua Oy – energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

Loimua Oy tarjoaa energiantuotannon kokonaispalvelua monipuolisesti eri alojen teollisuusyrityksille sekä toimijoille, joilla on omaa prosessilämmön, höyryn tai kylmän tuotantoa.

– Oman energiantuotannon ulkoistaminen osaavalle ammattilaiselle varmistaa energia- ja kustannustehokkaan toiminnan, hukkaenergioiden hyödyntämisen ja muut energiatehokkuutta parantavat investoinnit, Veikkola painottaa.

Veikkolan mukaan kiinteistöille tarkoitetussa Valvomopalvelussa asiantuntijat valvovat kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytyslaitteistoja Loimuan tietoturvallisen etäyhteyden avulla.

– Valvomopalvelumme huolehtii laitteiden kunnosta ja oikeanlaisesta toiminnasta 24/7. Palvelu on laajennettavissa myös olosuhdemittauksiin, energian seurantaan ja kiinteistökohtaiseen lämmön optimointiin.

Miksi ulkoistaa energiantuotanto Loimualle?

• Tuotantovarma ja luotettava energiantuotanto
• Ympäristövastuullinen ja energiatehokas toiminta
• Osaavat ammattilaiset ja ihmiseltä ihmiselle -palvelu
• Kustannustehokkuus – asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa

Next article