Etusivu » Vastuullinen kuluttaja » Sähkö- ja hybridiautot viedään nyt käsistä
Sponsoroitu

Täyssähköautojen sekä erilaisten hybridiautojen suosio on viime vuosina kasvanut Suomessa voimakkaasti. Kiinnostus on huomattu myös autoliikkeissä.

Vuonna 2020 jo noin kolmannes ensirekisteröidyistä henkilöautoista Suomessa oli sähkö- tai hybridiajoneuvoja. Tulevaisuudessa kasvu kiihtyy entisestään.

– Autoliikkeen näkökulmasta katsottuna kysyntä on ollut todella kovassa nousussa, Car Cloud Oy:n toimitusjohtaja Tim Hirvonen sanoo. 

Autokannan sähköistyminen auttaa Hirvosen mukaan myös EU:n asettamien päästörajoitusten saavuttamisessa.

– Polttoainemoottoriautoista hiljalleen pois siirtyminen on ympäristön kannalta hyvin positiivista. Me haluamme auttaa asiakkaamme tämän murrosvaiheen yli.

Car Cloud – henkilökohtaista palvelua autokaupan joka vaiheessa

Car Cloud Oy perustettiin vastaamaan nykypäivän autoliikkeen vaatimuksia. Hirvonen määrittelee yrityksen kolmeksi perusarvoksi rehellisyyden, asiakaslähtöisyyden ja vastuullisuuden. 

– Näiden arvojen mukaan palvelemme jokaista asiakastamme. Visiomme on auttaa auton vaihdossa nykyaikaisella ja luotettavalla konseptilla, jossa kaikki osapuolet voittavat.

Car Cloudin konsultoinnin sisältö määräytyy aina täysin yksilöllisesti jokaisen asiakkaan mukaan. Palveluista esimerkiksi myyntivälitys on kattava paketti, jossa ammattilainen myy yksityisen henkilöauton kuin kiinteistövälittäjä asunnon.

– Myyntivälitys on paitsi helppoa myös nopeaa, sillä autoliikkeillä myyntiajat ovat huomattavasti lyhyemmät ja autosta saa paremman hinnan kuin myymällä sen itse tai viemällä vaihtoon, Hirvonen avaa.

Uusin Car Cloudin palvelu on ajoneuvokonsultointi. Se on Hirvosen mukaan luotu kaikille, jotka haluavat puolueetonta ja ammattimaista apua erilaisiin autovaihdon tarpeisiin – olipa sitten kyseessä auton osto, myynti, vaihto tai tuonti ulkomailta. 

– Tässäkin haluamme ennen kaikkea luoda ympäristön, jossa autokaupan tekeminen on turvallista ja mahdollisimman luotettavaa.

Puolueetonta ja ammattimaista apua erilaisiin ajoneuvotarpeisiin

Next article