Etusivu » Vastuullinen kuluttaja » Apua autokauppaan helposti
Kestävä liikenne

Apua autokauppaan helposti

Autonostoavun perustaja Kimmo Puukko tutkii auton kunnon, toiminnallisuudet ja varusteet huolellisesti. Kuva: Autonostoapu

Auton osto, myynti ja vaihto ovat harvoille rutiinia. Jos tekniikka ei ole sydäntä lähellä, hankintapäätöksen taloudellinen riski voi aiheuttaa unettomia öitä.

Autonostoapu on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen autokaupan konsultointipalvelu. Palvelu on täysin räätälöitävissä, joskin yleisimmin asiakkaat haluavat täyden palvelupaketin.

– Halu auttaa ihmisiä autokaupassa ja pitää heidän puoliaan – siitä kaikki lähti. Minulla on vuosikymmenien kokemus autoista ja olen toiminut vaihtoautopäällikkönä premium-liikkeessä. Palvelussamme asiakkaat saavat kaiken tietotaitoni käyttöönsä, perustaja Kimmo Puukko kertoo.

Autonostoapu on tukenasi kaikissa autokaupan vaiheissa

Kun toiveesi ja tarpeesi on kartoitettu, konsultti etsii netistä sopivia autoehdokkaita. Niistä valitset kiinnostavimmat tarkempaan syyniin.

– Tutkin auton kunnon, toiminnallisuudet ja varusteet huolellisesti. Koeajolla haastan autoa perusteellisesti: korva sekä tuntuma ovat harjaantuneet tarkoiksi ja tyyppiviat ovat tuttuja. Mukanani on myös tekniikkaa: luen vikadiagnostiikan (OBD) ja tarkistan maalipinnan paksuuden, Puukko kuvailee.

Autonostoavun palvelu antaa ostopäätöksesi tueksi faktaa mielikuvien sijaan, ja voit tehdä autokaupat turvallisin mielin. Kun olet tehnyt valintasi, konsultti neuvottelee auton hinnan mahdollisimman edulliseksi ja sopii kylkiäisistä.

– Asiakkaanamme säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Säästät usein jo kaupantekovaiheessa, vaikka maksatkin palvelustamme, Puukko sanoo.

Pitkällä tähtäimellä säästö syntyy siitä, että olet välttänyt riskit.

– Olen nöyrän kiitollinen siitä, että asiakastyytyväisyytemme on 100 prosenttia, Puukko toteaa.

Miksi valita Autonostoapu?

• Ostat auton edullisemmin ja myyt parempaan hintaan – hinta-arvio on ilmainen.

• Minimoit autokaupan riskit: puoliasi pitää kokenut autokaupan ammattilainen.

• Saat vinkkejä uuden autosi huoltoon ja hoitoon.

• Tiedät, millaisia kuluja on tiedossa.

• Olet selvillä autosi haluttavuudesta vaihtomarkkinoilla.

Haluatko autokaupoille mukaan asiantuntijan, joka pitää Sinun puoliasi?

Tutustu lisää: autonostoapu.fi/myynti-vaihto-ja-etakonsultointi/
Ota yhteyttä: 0400 389 958 / [email protected]

Next article