Etusivu » Energia » Uusiutuvassa energiassa on tulevaisuus
Sponsoroitu

Investoinnit uusiutuvaan energiaan kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Hankkeiden toteuttaminen edellyttää kuitenkin laajaa osaamista. Despro Engineering tarjoaa innovatiivista, ketterää ja monipuolista osaamista uusiutuvan energian hankkeisiin.

– Uusiutuva energia on pitkän ajan tuottoa tarjoava investointikohde ja vastuullisuus nouseva arvo, sanoo Despron uusiutuvan energian liiketoimintavastaava Karoliina Tuominen.

– Me tarjoamme asiantuntijapalvelut alan hankkeisiin koko elinkaaren ajalle alkaen suunnittelusta, asiantuntijaselvityksistä ja lupahakemuksista ulottuen rakennuttamiseen, valvontaan ja omaisuuden hallintaan.

– Asiakaskuntaamme kuuluvat uusiutuvan energian kehittäjät ja tuottajat. Me pystymme olemaan apuna myös silloin, kun asiakas vasta harkitsee, onko järkevää lähteä toteuttamaan omaa suunnitelmaa, kertoo voimajohtoliiketoiminnasta vastaava Janne Ruohola.

– Asiantuntijoillamme on sekä laajaa ja että syvää osaamista uusiutuvan energian tuotannosta. Uusiutuvan energian hankkeissa on monta meille tuttua osa-aluetta, kuten sähköverkon ja tietoliikenneverkon suunnittelu ja rakennuttaminen, selventää Ruohola.

Tuominen kertoo Despron organisaation koon mahdollistavan ketterän toiminnan.

– Pystymme kokoamaan hankkeeseen sopivan tiimin asiantuntijoistamme, joiden osaaminen on hyvin laajaa. Tämä on etu erityisesti uusiutuvan energian hankkeissa, joihin liittyvää valmista osaamista ei ole paljon saatavilla ja tekijöiltä vaaditaan innovatiivisuutta. Hyvä esimerkki on akkuenergiavarastohanke, jossa osaajamme onnistuivat hienosti, vaikka täysin vastaavasta kokonaisuudesta ei aiemmin ollut kokemusta.

– Lähtöajatus on purkaa raja-aidat avoimuudella, laitetila-asiantuntija Matti Rauhala jatkaa.

– Hyvä asiakaskokemus on yksi laadun tae, se indikoi toimintamallien kehityssuunnasta. Ennakkoluuloton asenne kuvaakin meitä hyvin; hyödynnämme aktiivisesti kokemusta sekä uusinta osaamista. Tämä mahdollistaa adaptiivisen toiminnan suurempien toimijoiden rinnalla.

80 % institutionaalisista globaaleista sijoittajista aikoo kasvattaa investointipanoksiaan uusiutuvaan energiaan lähivuosina ja investointitukea on myös tarjolla*. Nyt kannattaa toimia ja käynnistää tai laajentaa uusiutuvan energian ratkaisuja.

Tutustu palveluihimme >>

*Lähde: Octopus Investments Limited: Renewables and the recovery – Accelerating investment in a post-pandemic world. Julkaistu 11/2020

Karoliina Tuominen

uusiutuvan energian liiketoimintavastaava

Janne Ruohola

voimajohtoliiketoimintavastaava

Matti Rauhala

laitetila-asiantuntija

Next article