Etusivu » Cleantech » Jätteen jalostus Länsi-Suomessa
Sponsored
Kaupallinen yhteistyö:

Suomalaiset ovat tutkimusten perusteella maailman onnellisinta kansaa ja meidän toiminta-alueemme koko maan onnellisin alue, jossa hengitetään myös maailman puhtainta ilmaa. Me Westenergyllä vaalimme näitä saavutuksia ja haluamme tukea aktiivisesti kiertotalouden kehittymistä kaikkialla siellä, missä me, omistajamme ja yhteistyökumppanimme toimimme. Näin olemme mukana luomassa puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Tavoitteenamme on, että energia, materiaalit, vesi ja hiilidioksidikin kiertävät kestävästi hyödyttäen koko yhteiskuntaa. Jo tällä hetkellä poistamme ympäristölle haitallisia yhdisteitä luonnon kiertokulusta tehokkaiden puhdistusjärjestelmiemme avulla. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä.

Alan edelläkävijänä me haluamme olla mukana kehittämässä teknologiaamme yhä ilmastoystävällisemmäksi. Tavoitteemme on ottaa talteen myös hiilidioksidi, jota prosessissamme vapautuu ja saattaa se mahdollisimman tehokkaaseen hyötykäyttöön.

Westenergy jalostaa jätteestä sähköä, kaukolämpöä ja uusiomateriaaleja. Kuva: Westenergy Oy Ab

Alamme johtavana kiertotalousyrityksenä jalostamme jätteestä sähköä, kaukolämpöä ja uusiomateriaaleja. Westenergyllä tuotetulla energialla vähennetään merkittävästi fossiilisten polttoaineiden tarvetta, tuetaan biokaasun tuotantoa ja olemme lähes 50 prosentin osuudellamme eräs tärkeimpiä paikallisen kaukolämmön tuottajia Vaasan seudulla. Yhteistyökumppaniemme kanssa olemme olleet alamme eturivissä kehittämässä ja mahdollistamassa uusia maanrakennusaineita, geopolymeerejä ja kierrätysmetalleja, joita tuottamalla takaamme erittäin korkean hyödyntämisasteen.

Westenergy tuntee ne merkittävät huolet, joita meillä kaikilla on ympäristömme suhteen. Suomi tuottaa vielä tänä päivänä liikaa fossiilista hiilidioksidia ja kierrättää liian vähän materiaaleja. Me haluamme olla mukana muuttamassa tätä kehitystä ja edistää puhtaan teknologian ja ratkaisujen vientiä myös laajempien globaalien ongelmien ratkaisemiseksi.

Westenergyllä ja sen omistajilla Botniaroskilla, Lakeuden Etapilla, Loimi-Hämeen Jätehuollolla, Millespakalla, Stormossenilla ja Vestialla sekä lukuisilla yhteistyökumppaneillamme, kuten Contiumilla, Renergillä, Vaasan Sähköllä, Vaasan Yliopistolla / Vebicillä, Vasekilla ja Suomen Erityisjätteellä on pitkäaikainen kokemus kiertotaloudesta. Tästä kokemuksesta syntynyt Länsi-Suomen malli varmistaa, ettei arvokkaita materiaaleja ja energiaa hukata kaatopaikoille vaan ne päätyvät osaksi kehittyvää kiertotaloutta.

Huomisen menestystarinat syntyvät yhteistyöllä – tule mukaan luomaan puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta kanssamme!

Westenergy Oy Ab on kiertotalousyritys, joka jalostaa jätteestä sähköä, kaukolämpöä ja uusiomateriaaleja. Westenergyllä tuotetulla energialla vähennetään merkittävästi fossiilisten polttoaineiden tarvetta, tuetaan biokaasun tuotantoa ja yhtiö on lähes 50 prosentin osuudellaan eräs tärkeimpiä kaukolämmön tuottajia Vaasan seudulla.

Next article